Sonja's Ukkies

Gastouder in Almere Haven

Het huis


Sonja's Ukkies bevind zich in een ruime eengezinswoning in wijk de Marken in Almere-Haven. Het huis heeft een aparte slaap/speel/knutsel kamer op de benedenverdieping, maar natuurlijk kan ook gebruikt gemaakt worden van de ruime huiskamer. Er is een ruim aanbod van speelgoed zoals o.a :

Houten fietsjes, Glijbaan, boekjes, puzzels, auto's, poppen, speelhoekje, Activiteitenhuis, ballenbak, en poppenwagen en natuurlijk ook volop knutselmateriaal.

In de ruime tuin bevind zich een "Winnie the Pooh" speelhuisje met glijbaan en schommel en div. buitenspeelgoed zoals driewielers, stepje en wip.

De kinderen kunnen buiten heerlijk spelen op het ruime speelgazon. Bij mooi weer eten we gezellig samen buiten aan de kinder picknicktafel en spelen we heerlijk in de schaduw onder de perenbomen met bv de watertafel of plonsen in het kinderbadje. (Natuurlijk altijd onder toezicht!)

Sonja's Ukkies is in het bezit van een een bakfiets waar leuke uitstapjes mee gemaakt worden naar bv .het park , speeltuin, kinderboerderij de Stek, Kemphaan of Eksternest. Ook zijn we in het bezit van een 4 persoons kinderkar om korte wandelingetjes te maken of een bezoekje te brengen aan de supermarkt.Veiligheid / hygiene

Vanzelfsprekend is het huis veilig en schoon. De GGD / gastouderbureau controleert dit jaarlijks!                 

Achterwachten

Een achterwacht kan de zorg voor de kinderen tijdelijk overnemen bij calamiteiten.

Sonja's Ukkies heeft div. achterwachten beschikbaar die binnen 10 minuten aanwezig kunnen zijn.

 
Buiten

Als het weer het toe laat zijn we veel buiten. Spelen in de ruime tuin met speelhuisje , of een wandeling naar het park of speeltuin.

Bij mooi weer lunchen we samen aan de picknicktafel in de tuin!